AB Zuid-Holland

 • Zakelijke dienstverlening
 • De Lier

Welkom bij AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan personeel, en werkzoekenden aan werkgevers.
Wij zijn een van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, bouw, techniek, logistiek, groenvoorziening en grond-, weg-, en waterbouw.

Onze missie en visie

Als ondernemer telt voor u maar één ding: de continuïteit van uw bedrijf. Dat werkte vroeger ook al zo en daarom werden in de jaren zestig van de vorige eeuw kleine coöperaties opgericht die in geval van calamiteiten bedrijfsverzorgers leverden.
Vandaag de dag zijn deze samenwerkingsverbanden opgegaan in AB Zuid-Holland. Onze coöperatie streeft nog altijd hetzelfde doel na: zorgen voor continuïteit binnen de bedrijfsvoering van ondernemers.

Missie
AB Zuid-Holland is een solide, betrouwbare en mensgerichte organisatie, die zorgt voor bedrijfscontinuïteit van de bedrijven van haar leden en klanten door middel van het adviseren in- en leveren van een totaalpakket aan kwalitatieve personeelsdiensten ten behoeve van de agrarische en aanverwante sectoren.

Visie
Door binnen een steeds veranderende arbeidsmarkt proactief en toekomstgericht continu haar personeel en personeelsdiensten te ontwikkelen, levert AB Zuid-Holland een constructieve bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelstelling van haar aangesloten leden en klanten.

Kernwaarden

Kernwaarden geven niet aan wat we doen, maar hoe we het doen en vooral: waarom we het doen. Onze kernwaarden vormen de basis van onze bedrijfscultuur. Als geen ander weten wij dat onze kernwaarden een cruciaal onderdeel zijn van ons onderscheidend vermogen en aan de basis staan van ons succes. Deze kernwaarden zijn dan ook de belangrijkste waarden binnen AB Zuid-Holland. Er zijn tien kernwaarden die wij nastreven, motiveren en waarderen en waaraan wij onze identiteit ontlenen. Deze waarden zijn:

 • Betrouwbaar
 • Innovatief en professioneel
 • Dichtbij en persoonlijk
 • Toekomstgericht
 • Goed werkgeverschap en goede reputatie
 • Klantgericht en vakwerk

Het team achter AB Zuid-Holland

Hét succes zit ‘m in de mensen! ”Ons” team zien wij dan ook als alle medewerkers van AB Zuid-Holland, want gezamenlijk zorgen we voor continuïteit en groei. Onze vakkundige medewerkers zijn van alle markten thuis. Het team van AB Zuid-Holland bestaat uit:

 • Agrarische toppers (van melkers, klauwbekappers, spruitenplukkers, fruitplukkers, tuinbouw- en boomkwekerij specialisten tot aan aardappelselecteurs, tulpenbollenselecteurs en keurmeesters AGF)
 • Technische talenten (van elektromonteurs, mechanische monteurs, werktuigbouwkundige monteurs tot aan productiemedewerkers en lassers (MIG/TIG))
 • Enthousiastelingen met groene vingers (van hoveniers en schoffelaars tot aan maaiers en stratenmakers)
 • Handige mensen voor in de bouw, GWW en logistiek (van grondwerkers, trekkerchauffeurs en stratenmakers tot aan bouwopruimers, kraanmachinisten en vrachtwagenchauffeurs)

Vacatures van AB Zuid-Holland

Momenteel heeft AB Zuid-Holland geen vacatures open staan.