AgroFair B.V.

  • Handel & Retail
  • Barendrecht

Wij zijn AgroFair. En we zijn bananen over onze planeet. Over zijn mensen. En over tropisch fruit. Dit zijn onze drie belangrijkste zorgen. En op alle drie de gebieden gaan we voor Top Banana.

Wij zijn de mensen die, in 1996, hemel en aarde verplaatsten om miljoenen Europese regels en voorschriften te overwinnen om met succes de Fairtrade Oké-banaan te lanceren. Tijdens dat proces hebben we zoveel bananenschillen gemanoeuvreerd dat we de top van het bedrijf konden bereiken dat we het veld van binnen en van buiten leerden kennen. Boven naar beneden.

Onderweg verspreiden we onze liefde naar meer groenten en fruit … Dus dat is waar we nu zijn: marktpionier in biologische (EkoOké) en Fairtrade (Oké) bananen, ananassen, andere groenten en fruit. Wij produceren en distribueren. En we houden nooit op nieuwe ideeën aan de handel te brengen.

Onze merken
We zijn erg trots op onze twee fruitmerken : Oké en EkoOké .
Ons Oké-merk is meer dan oke, het vertegenwoordigt onze grote toewijding aan de planeet en haar mensen en aan eerlijke handelsprijzen. Als bewijs daarvan is het bekroond met het Max Havelaar kwaliteitslabel. Dat geldt ook voor onze EkoOké-productlijn, die ook biologisch gecertificeerd is.

Vacatures van AgroFair B.V.

Momenteel heeft AgroFair B.V. geen vacatures open staan.