Alblas van Meurs Belastingadvies & Administraties

  • Financieel
  • Wateringen

Alblas van Meurs belastingadvies & administraties is een compleet belastingadvies- en administratiekantoor met vestigingen in Wateringen (vlakbij Den Haag) en Amstelveen . Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar een betrouwbaar en goed belastingadvies dan bent u bij ons aan het goede adres. De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Met een team van 16 specialisten kunnen wij u door het doolhof leiden van de fiscale regels en tevens kunnen wij uw boekhouding en salarisadministratie volledig voor u uit handen nemen zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij verzorgen de fiscale en administratieve zaken van ruim 600 ondernemers en staan naast u als ondernemer.

Inzicht in uw resultaten

Door middel van ons digitaal dossier en onze software zoals bijvoorbeeld Exact Online kunnen wij uw boekhouding geheel digitaal verwerken. U scant uw facturen in en e-mailt deze naar ons. Door middel van het koppelen van uw bankrekening aan uw boekhouding heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in uw resultaten.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Alblas van Meurs belastingadvies & administraties zet zich al vanaf 2005 geheel belangeloos in voor de Voedselbank regio Haaglanden. Wij hopen door onze vrijwillige inzet een bijdrage te leveren aan de armoedebestrijding in de regio. Tevens zetten wij ons ook in voor de Stichting Waterman Natuurlijk voor het behoud van het openluchtzwembad in Wateringen.

Vacatures van Alblas van Meurs Belastingadvies & Administraties

Momenteel heeft Alblas van Meurs Belastingadvies & Administraties geen vacatures open staan.