Alfa accountants & adviseurs

  • Financieel
  • Naaldwijk

Alfa en Adviseurs een bijzondere werkgever
Graag nemen wij je mee in de waarden van onze organisatie. Of je jezelf in deze waarden herkent of niet, dit is wie wij zijn en waar wij voor staan. Mocht jij je volwaardig in deze waarden herkennen, hebben wij er vertrouwen in dat er een waardevolle relatie kan ontstaan.

Mensgericht
Wij werken met mensen voor mensen. Dat doen we op een eerlijke, gelijkwaardige manier. We maken ons sterk voor gelijke kansen in de samenleving en delen successen en tegenslagen met elkaar. We zijn oprecht met elkaar begaan en behandelen onze klanten, collega’s en relaties zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.

No-nonsense
We zijn nuchter, wars van arrogantie en werken hard. Wij doen. Zonder opsmuk, maar waar mogelijk wel met waardevolle extra’s en een persoonlijke benadering. We geven een realistisch advies en communiceren compact en duidelijk. Je kunt op ons rekenen. Qua mens en organisatie. Vandaag en morgen.

Ondernemend
We zijn trots op waar we vandaan komen en koesteren ons coöperatieve gedachtegoed. We geven talent, initiatief en creativiteit alle ruimte en stimuleren onze medewerkers in de unieke mogelijkheid om te participeren in onze organisatie. Binnen dit kader genieten we de vrijheid van het ondernemerschap en kunnen we ons vak met de eigen identiteit inkleuren.

Jouw carrière
Wij begrijpen dat werk een belangrijke rol speelt in het leven van mensen. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw carrière bij ons in goede handen is.

Alfa als werkgever
Bij Alfa komen dagelijks 900 loopbanen bij elkaar. Loopbanen van mensen met ambitie. De één met de ambitie om relatiemanager of directeur te worden, de ander met de ambitie om de vaktechniek optimaal te beheersen. Bovendien, loopbanen van mensen die plezier in het werk belangrijk vinden en aan het eind van iedere dag met een voldaan gevoel de auto in willen stappen. Deze 900 mensen hebben hun carrières niet zomaar aan ons toevertrouwd. Graag laten we je zien wie Alfa is en wat je van ons mag verwachten als je de keuze maakt bij ons te gaan werken. Meer weten over Alfa Accountants en Adviseurs? Ga dan naar onze website www.alfa.nl/vestigingen  en neem contact op met een Alfa vestiging bij jou in de buurt.

Vacatures van Alfa accountants & adviseurs

Momenteel heeft Alfa accountants & adviseurs geen vacatures open staan.