Alphen Olsthoorn Hoveniers

  • Techniek/Industrie
  • Naaldwijk

Van Alphen Olsthoorn hoveniers bestaat uit 2 eigenaren genaamd Rob  en Marty. In 2007 zijn wij samen gestart onder deze naam. Waarom? Wij geloven en weten dat wij ons goed kunnen aansluiten bij de wensen van de klant. Rob gespecialiseerd in alle ontwerp en aanleg. Marty daarentegen is een onderhoud specialist in zowel particuliere en bedrijfstuinen. Al met al hebben wij alle hovenierswerkzaamheden onder één dak!

› TUIN ONTWERP

Is uw tuin toe aan vervanging? Iedere verandering of vernieuwing in de tuin begint met een idee, een wens of inspiratie. We beginnen met een vrijblijvend gesprek, als hierna blijkt dat er voldoende ideeën en inspiratie is opgedaan, zullen we een ontwerp op papier zetten.
Op basis van dit ontwerp kunnen we een offerte aanbieden. Bij het ontwerp beginnen we meestal met de vaste vormen in de tuin. Hiermee bedoelen we terrassen, paden en borderlijnen die onderdeel kunnen zijn van het ontwerp.
Wij werken met diverse materialen voor de aanleg van onze tuinen, denkt u aan keramische tegels, gebakken klinkers, hergebruik van uw oude bestrating, hout, maar ook de levende materialen zoals gras en beplanting. Voor een goed ontwerp zijn maatvoering, groene elementen en ambiance in de juiste verhoudingen, maar zeker ook de wensen van de klant, leidend.

› TUINAANLEG

Van Alphen Olsthoorn Hoveniers zorgt voor de aanleg van uw (droom)tuin. Dit kan op basis van een door ons eerder gemaakt tuinontwerp. Wij kunnen ook uw eigen ideeën of het ontwerp van een andere tuinarchitect realiseren.
We komen altijd eerst even bij u op bezoek om wensen en verwachtingen door te spreken. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarin alle werkzaamheden apart vermeld worden. Van daaruit neemt u zelf de beslissing en heeft u natuurlijk nog de mogelijkheid om de plannen bij te stellen.

› TUINONDERHOUD

Voor al uw tuinonderhoud werkzaamheden kunt bij ons terecht! Denk hierbij aan het snoeien van uw hagen of bomen. Ook voor gras maaien of regelmatig onderhoud van uw (bedrijfs)tuin bent u bij ons op het goede adres. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te spreken zodat uw (bedrijfs)tuin altijd netjes in orde is. Graag maken wij een vrijblijvende offerte.

Vacatures van Alphen Olsthoorn Hoveniers

Momenteel heeft Alphen Olsthoorn Hoveniers geen vacatures open staan.