Argos Packaging & Protection

  • Handel & Retail
  • Maasdijk

Argos is producent en leverancier van verpakkingen en beschermende materialen. We zijn gevestigd in Maasdijk en hebben daar verdeeld over 2 locaties ons hoofdkantoor, magazijn en onze eigen productie. Met een uitgebreid assortiment verpakkingen is Argos actief in verschillende sectoren zoals de AGF, Sierteelt, Industrie, Retail & Bouw. Als lid van de Best Packaging Group behoren we tot een groep van vijf zelfstandige bedrijven, met ieder een eigen verpakkingsdiscipline, die elkaar uitstekend aanvullen.

Met een jong en ambitieus team groeit Argos snel. De sfeer is het best te omschrijven als die van een echt familiebedrijf; laagdrempelig en open. Maar we houden ook van een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Bij ons staat niet alleen de klant centraal, maar ook onze medewerkers. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden ze de mogelijkheid om door te groeien.

We zouden je graag nog veel meer vertellen over hoe het is om bij ons te werken. Maar dit kun je het beste zelf ervaren!

Vacatures van Argos Packaging & Protection

Momenteel heeft Argos Packaging & Protection geen vacatures open staan.