Auto Edison B.V.

  • Handel & Retail
  • 's-Gravenzande

Auto Edison is opgericht in 1964 door Arend en Fien Mondt. Na 16 jaar Fiat en Lancia dealer te zijn geweest, besloten ze om in 1980 over te stappen op een ander merk: Mitsubishi. Anno 2018 is Auto Edison al 38 jaar lang de vertegenwoordiger van Mitsubishi Motors voor het Westland en omstreken.

Na 30 jaar leiding te hebben gegeven aan het bedrijf, hebben Arend en Fien in 1994 het stokje overgedragen aan zoon Johan. Ook na de overname blijven Arend en Fien dicht betrokken bij het bedrijf en Arend is tot zijn overlijden (1 oktober 2012) nog dagelijks op de zaak aanwezig.

 

Een echt familiebedrijf dus, waar ook de medewerkers tot de Edison familie behoren. Onze receptionist Arjan de Koning en onze monteur Marco Dekker zijn respectievelijk 25 en 26 jaar werkzaam bij Auto Edison. Zelfs onze oud-medewerkers, die al lang genieten van hun welverdiende pensioen, zijn nog dagelijks op de zaak.

 

Tevreden klanten

Al die jaren onderscheiden wij ons van andere autobedrijven door onze optimale service en kwaliteit. Dat onze klanten dit waarderen komt dan ook terug in de vele reviews. We zijn dan ook bijzonder trots op deze waardering van onze klanten en we zullen er alles aan doen om voor u als klant een ‘Edison’ waardig te blijven

 

Kennismaken met Auto Edison? Kom gerust eens langs. U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

Vacatures van Auto Edison B.V.

Momenteel heeft Auto Edison B.V. geen vacatures open staan.