Boekestijn Elektrotechniek

  • Techniek/Industrie
  • De Lier

De betrouwbare installateur voor tuinbouw en utiliteit

In 1973 begon Jan Boekestijn als installateur voor de glastuinbouw. Eerst werkte hij vanuit zijn schuur, in 1976 verhuisde hij naar de Kijckerweg in De Lier. In 1990 kwam zoon Erik in het bedrijf. Langzaam en gestaag bleef het bedrijf groeien, ongeacht economisch goede of slechte tijden.

BORG-erkend

Het Westland is onze thuisbasis. Logisch dat tuinbouwondernemers onze belangrijkste afnemers zijn. De trouwe klantenkring breidde zich ook uit naar bedrijven met laboratoria, bedrijfsruimten en kantoren. Brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole werden een belangrijk bedrijfsonderdeel. Boekestijn Elektrotech was namelijk als een van de eerste bedrijven in Nederland een BORG-erkend beveiligingsinstallateur.

Westland en Zuid-Holland

Inmiddels telt ons bedrijf rond de dertig medewerkers met jarenlange ervaring in de installatietechniek. Waar andere installateurs internationaal gingen werken, heeft Boekestijn bewust gekozen voor Nederland als werkgebied. Met de nadruk op het Westland en Zuid-Holland. Daardoor kunnen klanten altijd rekenen op een betrouwbare 24 uurs-service!

Vacatures van Boekestijn Elektrotechniek

Momenteel heeft Boekestijn Elektrotechniek geen vacatures open staan.