Bosch Car Service van der Kooij

  • Techniek/Industrie
  • Maassluis

Historie

Bij Autoservice van der Kooij ligt de nadruk op onderhoud en reparatie aan alle merken. Vanwege onze vakbekwaamheid en onze kennis van de markt vinden veel van onze klanten het prettig als wij ze adviseren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Zelf hebben we regelmatig een aantal goede gebruikte auto’s in de aanbieding. Bij de aankoop van een nieuwe auto strekt onze service zich uit van advies en bemiddeling tot de complete afwikkeling van de aankoop.

 

De historie

Eigenaar Arie van der Kooij heeft het autovak in zijn genen, zijn vader was automonteur en heeft hem al vroeg de eerste kneepjes van het vak bijgebracht. Hij bracht het tot bedrijfsleider in een dealergarage maar Arie kon moeilijk van auto’s afblijven en wilde het liefst zelfstandig zijn.

Daarom richtte hij samen met zijn vrouw Ingrid in 1997 Autoservice van der Kooij op. Het bedrijf betrok een pand in een toen nog nieuwe bedrijfslocatie aan de Thames in Maassluis, vlakbij de Nieuwe Waterweg. Daar kon Arie naar hartelust zelf sleutelen. Samen met Ingrid besteedde hij veel aandacht aan het opbouwen van een goede relatie met hun klanten.

Later kwamen daar Özgur Ertekin en Ahmad Aoulad Yahya bij, die zich snel opwerkten van leerling tot 1e monteur. Achter de receptiebalie kwam Debbie Boer de gelederen versterken. Samen met Ingrid van der Kooij is zij het eerste aanspreekpunt voor de klanten.

 

De werkplaats

Uw auto is een van de kostbaarste bezittingen, u bent er zuinig op. Ook omdat u het belangrijk vindt dat uw auto betrouwbaar en veilig is. Dan bent u bij Autoservice van der Kooij aan het juiste adres, wij hebben liefde voor het autovak. Dat combineren we met ervaring en vakbekwaamheid, die we door voortdurende bijscholing op peil houden. Vanzelfsprekend werken we met de aller modernste apparatuur. Onze garage heeft het keurmerk Bosch Car Service en is aangesloten bij de Bovag. Dat alles maakt Autoservice van der Kooij tot een betrouwbaar en veilig adres voor u en uw auto.

Vacatures van Bosch Car Service van der Kooij

Momenteel heeft Bosch Car Service van der Kooij geen vacatures open staan.