Caiway

  • Zakelijke dienstverlening
  • Naaldwijk

Caiway – de organisatie

Caiway. Ruim 30 jaar ervaring met de techniek van morgen.

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Daardoor weten we dat goed luisteren meer oplevert dan mooie praatjes. En dat kundige, persoonlijke service minstens zo belangrijk is als een snelle en betrouwbare verbinding.

Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van onze ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Daarbij vergeten we ook de buitengebieden niet. Want sinds dat we in 2012 zijn begonnen met het leveren van diensten via glasvezel, is het onze ambitie om ook daar zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het allermodernste netwerk.

Zo zijn we in de afgelopen drie decennia voortdurend bezig geweest om de techniek van morgen in je huiskamer te krijgen. Zonder uit het oog te verliezen dat mensen uiteindelijk belangrijker zijn dan bits en bytes. Met Caiway ben je dan ook verzekerd van een aanbieder die de nieuwste ontwikkelingen echt voor iedereen bereikbaar maakt. Nu en in de toekomst.

Samenwerking met CAIW

Caiway is regionaal door heel Nederland actief en biedt in steeds meer plaatsen glasvezel aan. Momenteel levert Caiway onder meer televisie-, internet- en telefoniediensten in:

Westland en omgeving, Gouda en omstreken (Rekam-gebied), Krimpen a/d IJssel, Loenen aan de Vecht en omgeving, Berghem, Malden, Heumen, Horssen, Over- en Nederasselt, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Hilvarenbeek en omgeving, Harderwijk, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein en een groot deel van Twente.

Glasvezel in buitengebieden

Nederland is meer dan alleen de randstad en de groeikernen. Daarom leveren we bij Caiway onze Alles-in-1 Glas pakketten ook in de buitengebieden. Liggen er nog geen geschikte kabels in de grond, dan wordt bekeken of er voldoende vraag is naar een glasvezelaansluiting. Als meer dan 50% van de bewoners en de bedrijven vooraf intekent, gaan de graafmachines aan de slag en krijgt het hele gebied toegang tot glasvezel.

Benieuwd of jij straks ook kunt profiteren van een supersnelle internetverbinding en de beste beeldkwaliteit op je HD-TV? Doe dan postcodecheck of kijk op glasvezelbuitenaf.nl.

De geschiedenis van CAIW en Caiway

Als glasvezelaanbieder bestaat CAIW al sinds 1981. Toen heetten we officieel nog de ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’ en richtten we ons vooral op TV-aansluitingen. In 1995 werden we ook als internetprovider actief onder de naam Kabelfoon. Sinds juli 2004 vallen al onze diensten onder dezelfde organisatie en gebruiken we één duidelijke merknaam: Caiway.

Vacatures van Caiway

Momenteel heeft Caiway geen vacatures open staan.