Camping Vlugtenburg

  • Horeca & Hospitality
  • 's-Gravenzande

Kamperen in de zilte zeelucht

In uw kampeerstoel luieren met uw tenen in het gras, terwijl uw kinderen zich vermaken met hun nieuwe vriendjes. Is dat wat u deze vakantie voor ogen heeft? Op het campingterrein van Strandpark Vlugtenburg zijn diverse standplaatsen voor tenten, caravans en campers, voorzien van alle gemakken.

Kamperen op Strandpark Vlugtenburg is een belevenis. De hele dag met de kinderen op pad, waarna u ’s avonds gezellig een praatje maakt met de buren, onder het genot van een goed glas wijn. Met 150 m2 per plek is er op of om uw kampeerplaats genoeg ruimte voor vertier.

Comfortabel met de camper aan zee

Speciaal voor kampeerders met een camper zijn er verharde plaatsen op het campingterrein. Hier kunt u gemakkelijk in- en uitrijden. Zit het weer een dag niet mee, dan pakt u gewoon de camper om het Westland, Hoek van Holland of Zuid-Holland te ontdekken. ’s Avonds rijdt u uw camper zó weer op z’n plek.

De camping op Strandpark Vlugtenburg is het hele jaar geopend. Zo kunt u altijd genieten van een heerlijke vakantiedag, wanneer het ú uitkomt!

 

Vacatures van Camping Vlugtenburg

Momenteel heeft Camping Vlugtenburg geen vacatures open staan.