CBRE Global Workplace Solutions

  • Zakelijke dienstverlening
  • 's-Gravenhage

Wij zijn een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis. We richten ons op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

Door een compleet aanbod in vastgoed- en huisvestingsadvies zijn we sterk in een integrale benadering van ieder vastgoedvraagstuk. Onze grote kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring geven ons een vooraanstaande positie in de Nederlandse en internationale markt. Hierdoor en door onze ambitie om uitzonderlijke resultaten te leveren, kunnen wij tot echte meerwaarde komen voor onze klanten. Dit zijn beleggers, eigenaren, huurders, eindgebruikers en financiers van commercieel vastgoed.

Alle vastgoedspecialismen in eigen huis 
Met ruim 1.450 medewerkers behoort CBRE in Nederland tot de grootste vastgoedadviseurs. Wij bieden strategisch advies, management en begeleiding bij de uitvoering van alle vraagstukken in vastgoed. Van verkoop en aankoop van vastgoed, taxaties, vastgoedbeheer en technische advisering voor eigenaren en beleggers tot aan strategisch huisvestingsadvies, werkplekadvisering, interieurontwerp en projectmanagement voor huurders en eindgebruikers. Daarnaast bieden we ook specialistisch advies op het gebied van financiering van commercieel vastgoed

Solide organisatie van wereldformaat 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is ’s werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2016). De organisatie heeft meer dan 75.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 450 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Vacatures van CBRE Global Workplace Solutions

Momenteel heeft CBRE Global Workplace Solutions geen vacatures open staan.