Ceil con

  • Bouw
  • Wateringen

OVER CEIL CON SYSTEEMPLAFONDS

Ceil Con is een afkorting voor het Engelse Ceiling Construction, systeemplafonds in goed Nederlands. Hoewel het natuurlijk best grappig is dat systeem en plafonds los van elkaar zijn geschreven in het logo, net als Ceil Con. Dat is niet alleen symmetrisch, maar samen met het lettertype weerspiegelt het ook mooi de historie van ons bedrijf.

 

AMBACHT

Ceil Con ademt systeemplafonds. Dat zie je terug in ons logo. Dat bestaat uit tweemaal de letter C met een omgekeerde T. Dit is een zgn. T-profiel. Het logo vormt een doorsnede van een ophangsysteem voor systeemplafonds. Het ambacht zit diepgeworteld. Het zit in ons bloed. Noem het een talent. De medewerkers van Ceil Con weten waar ze het over hebben en zijn trots op hun vak. En dat kan alleen maar leiden tot mooie resultaten.

 

SHOWROOM

Wij zijn al bijna 20 jaar gevestigd op het bedrijventerrein Zwethove in Wateringen. Hier hebben we de beschikking over een modern en ruim pand. Dit is ons thuishonk. Onze tweede huiskamer. Wij hebben een gastvrije ontvangstruimte met verse koffie en een showroom van 250 m2. Hier kun je alle soorten en uitvoeringen van de systeemplafonds en kleurstalen bekijken. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

 

EN EEN TIMMERWERKPLAATS, SPUITERIJ EN MAGAZIJN

In hetzelfde pand hebben wij een ruime timmerwerkplaats met eigen spuiterij en een compleet magazijn ondergebracht. Hier hebben wij de ruimte en het materieel om op maat gemaakte plafonds en betimmeringen te maken. En we kunnen alle plafondsystemen zelf in de gewenste kleur spuiten. Daarna leveren we de delen bij je af. Monteren is een vak apart en dat beheersen wij als de beste. Ons team van goed opgeleide vakmensen gaat geen uitdaging uit de weg. Kwaliteit, een nette montage en precieze afwerking vinden wij heel belangrijk. Het is ons visitekaartje. Een plafond gaat immers vele jaren mee. Het moet er niet alleen fraai uitzien, het moet ook doen waarvoor het bedoeld is, zoals het verbeteren van de akoestiek, de juiste sfeer scheppen, de brandveiligheid waarborgen en een ruimtelijk effect creëren.

 

ONZE WERKWIJZE

Wij denken graag mee met onze klanten en adviseren over de best mogelijke toepassing. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap komen wij met oplossingen en ideeën waar jij zelf misschien nog niet op gekomen was. Of we denken met je mee als je zelf al plannen hebt.

Wij zijn voorstander van een transparante werkwijze. Vooraf maken we goede afspraken over materialen, afwerking, levering en plaatsing om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Maar ook tijdens het project onderhouden we nauwgezet contact met jou als klant. Dat vinden wij belangrijk. Het geeft ons de mogelijkheid om direct bij te sturen als dat nodig is, zodat we een mooi en duurzaam product kunnen afleveren dat helemaal naar wens is. Door deze werkwijze hebben we door de jaren heen ieder project naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. En daar zijn we best een beetje trots op.

Vacatures van Ceil con

Momenteel heeft Ceil con geen vacatures open staan.