Circuit van Hagen In car & telecom

  • Handel & Retail
  • Naaldwijk

Over Circuit van Hagen

Circuit van Hagen is dé Automotive & Telecom specialist voor de zakelijk en consumenten markt. Onderscheidend door een persoonlijke aanpak, Service met een hoofdletter S en tegen de juiste prijs. Wij leveren producten en diensten die passen bij haar klanten. Maatwerk dus.

Waarom Circuit van Hagen?

Voor de klant, ongekende Service – Maatwerk – Persoonlijk – Betrouwbaar – Flexibel

Onze visie:

Circuit van Hagen: de specialist in telecom

De telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen en automatisering als gevolg. We vragen ons af: raakten de telecombedrijven hierdoor het MKB de ruggengraat van de samenleving kwijt? Werden ze door al die lagen te log en afstandelijk om nog echte service te bieden? Het lijkt er in ieder geval op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming.

Missie: Wij willen met onze communicatieoplossingen het MBK de vrijheid geven om te ondernemen.

Wij geloven dat het anders kan. Dat klanten goed behandeld moeten worden, niet omdat ze groot zijn , maar omdat ze klant zijn. Dat is het hart van Circuit van Hagen. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder, omdat we gezien hebben dat dingen alleen veranderen als iedereen zich verantwoordelijk voelt. Persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat de oplossing die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel.

Circuit van Hagen is al meer dan 15 jaar een begrip in de Automotive branche, op het gebied van Car-audio, Multimedia, Beveiliging en accessoires.

Circuit van Hagen heeft een aantal ijzersterke merken. We staan voor kwalitatief hoogwaardige producten met een ijzersterke prijs –kwaliteit verhouding.

Alles ondersteund door een professioneel inbouwstation. Zo kunnen we alle mogelijke dienstverlening verzorgen in en rondom de auto, het onderscheid zit in het kunnen aanbieden van een totaaloplossing van het leveren van de producten tot installatie hiervan in ons ruime inbouwstation.

 

Missie: Onze expertise in de Automotive branche vertalen in onze dagelijkse werkzaamheden.  Producten die inbouwkennis nodig hebben, kunt u het beste kopen bij een bedrijf met kennis van zaken.

Met vriendelijke groet,

Stefan van Hagen

Vacatures van Circuit van Hagen In car & telecom

Momenteel heeft Circuit van Hagen In car & telecom geen vacatures open staan.