Dutch Flower Group

  • Handel & Retail
  • De Kwakel

Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. We werken hard om onze klanten topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en / of planten aan te bieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen focus op de klant en aanpak.

Terwijl elk bedrijf op individuele basis wordt gemanaged, profiteren zij alle van gedeelde kennis van zaken. Dit verhoogt de individuele expertise en resulteert in hogere normen van kwaliteit en service, wat ten goede komt aan al onze klanten, overal ter wereld.

Geschiedenis

Dutch Flower Group is op 1 januari 1999 ontstaan uit een fusie tussen de exportbedrijven OZ Group (gestart in 1959) van de familie Van Zijverden en de Van Duijn Groep (gestart in 1969) van de familie Van Duijn.

 

V.l.n.r.: Klaas van Zijverden, Jaco van Zijverden, Marco van Zijverden, Art van Duijn en Jaap van Duijn.

Iedere werkmaatschappij was specialist binnen het eigen marktsegment en de fusie is tot stand gekomen uit kracht. Kracht om samen te werken, om kennis te delen en markten gericht te benaderen. Deze structuur vormt nu nog het fundament voor de huidige organisatie waarbij specialisatie, schaalvergroting, cost leadership en kwaliteit van de medewerkers de onderscheidende krachten zijn.

Belangrijke feiten

Iedere week vinden wereldwijd gemiddeld 75 miljoen bloemen, 10 miljoen boeketten en 10 miljoen planten hun weg naar de consument. 75 miljoen bloemen per week zijn maar liefst 31.250 stelen per minuut die door Dutch Flower Group bedrijven via onze klanten bij consumenten terechtkomen in de vaas!

Vacatures van Dutch Flower Group

Momenteel heeft Dutch Flower Group geen vacatures open staan.