Fill Special Clean B.V.

  • Zakelijke dienstverlening
  • 's-Gravenzande

Het Westland

Dat staat voor hard werken. Maar “Het Westland” staat ook voor Fill Schoonmaakgroep. En? u raad het al, het personeel van Fill werkt ook hard, zodat de bedrijven waar zij geweest zijn er schoon uitzien én ook schoon zijn. Van binnen en van buiten. Van ramen tot toilet. Zij doen dat om de klanten tevreden te laten zijn én tevreden te laten blijven. Zij hebben allen de Westlandse mentaliteiten, werken naast hard ook nog eens met plezier. Nieuwe medewerkers worden hier dan ook op geselecteerd.

Uw pand kan maar één keer een eerste indruk maken.

Een eerste indruk kan een mens maar één keer maken. Maar dat gaat ook op voor uw pand. Of dat nu een winkel, kantoor, showroom, bank, fabriek of veilinghal is. Uw pand moet schoon zijn. Dat is prettig voor de medewerkers en noodzakelijk voor bezoekers en klanten. Immers, wanneer uw pand er verzorgd uitziet gaat men er van uit dat uw dienstverlening ook in orde zal zijn. En elk pand waar Fill is geweest ziet er kraakhelder uit. Het bewijs daarvoor is dat veel bedrijven in de medische sector, zoals apotheken en orthodontisten, tot de klantenkring horen.

Logboeken

Elk bedrijf is anders, heeft andere eisen en wensen voor de schoonmaak van hun pand. Daarom zijn er logboeken ontwikkeld. In een logboek staat precies vermeld hoe vaak de schoonmaakhandelingen moeten worden uitgevoerd door het schoonmaakpersoneel. Daarnaast staat er ook aangegeven hoe die handeling uitgevoerd dient te worden en met welke schoonmaakmiddelen. Aan de dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaakhandelingen is een kalender gekoppeld, zodat er een logboek ontstaat waar voor een jaar lang schoonmaakhandelingen zijn ingedeeld. Een voorbeeld:

Iedere maandag moeten de vensterbanken worden afgenomen met het schoonmaakmiddel de Interieurreiniger. Dan komt in het logboek bij iedere maandag te staan: vensterbanken, afnemen, Interieurreiniger.

Wanneer het schoonmaakpersoneel begint met werken, kijken zij in het logboek wat de werkzaamheden voor die dag zijn. Daarnaast zetten zij een handtekening bij de betreffende dag wanneer zij klaar zijn met hun werk. Zo kan er gecontroleerd worden of het schoonmaakpersoneel volgens het logboek werkt.

Vacatures van Fill Special Clean B.V.

Momenteel heeft Fill Special Clean B.V. geen vacatures open staan.