Flamingo Flowers

  • Handel & Retail
  • Honselersdijk

Flamingo Horticulture Ltd is een verticaal geïntegreerde agribusiness en biedt onze klanten de hoogste kwaliteit en toonaangevende beste praktijken in de supply chain.

We zijn trots op duurzame en verantwoorde inkoop met strategische partnerschappen met onze telers en klanten.

Wij zijn actief in de teelt, verwerking, marketing en distributie van duurzaam geproduceerde rozen en andere snijbloemen en premium en bereide groenten en verse kruiden.

De groep is een kernleverancier voor de meeste toonaangevende Britse detailhandelaren, maar ook internationaal voor klanten in Europa, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten, Japan en Australië.

Wij zijn de grootste producent en exporteur van bloemen met toegevoegde waarde, die meer dan 780 m stelen per jaar levert. We produceren en leveren de EU met 26 miljoen kg groenten per jaar uit bronnen over de hele wereld en we zijn een van ’s werelds grootste producenten en verpakkers van Fairtrade-rozen en -lelies.

Het supply chain-model van de Groep is evenwichtig verdeeld over zijn eigen grootschalige professionele boerderijen die actief zijn in Kenia en Zuid-Afrika, gecombineerd met langlopende sourcing-partnerschappen met een wereldwijd netwerk van verticaal geïntegreerde externe leveranciers en telers om onze klanten het hoogste kwaliteitsproduct te bieden bereik en consistente levering het hele jaar door.

Vacatures van Flamingo Flowers

Momenteel heeft Flamingo Flowers geen vacatures open staan.