Florpartners

  • Zakelijke dienstverlening
  • Honselersdijk

Expertise

Wij versterken het tuinbouwcluster. De individuele ondernemingen, maar ook de samenwerkingsverbanden. Door te verbinden, inhoudelijk te ontwikkelen en positie te nemen.

Dit doen we al meer dan 20 jaar met passie!

Onze kennis, ons netwerk en onze ervaring zorgt voor succes. Wij staan naast ondernemers, als partner in ‘dromen, denken, durven en doen’.

Visie & Ambitie

Wij geloven in de duurzame bijdrage van de tuinbouw aan de Quality of Life & Quality of Living van mensen overal ter wereld. Genieten, gezondheid en geluk. Dat kan het tuinbouwcluster brengen. Op een steeds duurzamere wijze.

Daarbij zien wij in de tuinbouwketen de komende 10 jaar drie cultuurveranderingen:

  • Meer marktgedreven en dus meer marketing;
  • Minder transactiegericht en dus meer samenwerking;
  • Meer verbinding van high end en high tech clusters en dus meer geïntegreerde kennis en productiesystemen (data gedreven).

Onze ambitie is om vanuit oprechte betrokkenheid bij de ondernemers en onze jarenlange expertise de tuinbouw een stap verder te brengen. Of het nu gaat om marketing, duurzaamheid, kwaliteit, organisatieontwikkeling of digitalisering; als geen ander kennen we de haarvaten van de tuinbouw. We werken aan de verbinding van partijen en aan de organische groei van organisaties en mensen.

Vacatures van Florpartners

Momenteel heeft Florpartners geen vacatures open staan.