Fruity King

  • Handel & Retail
  • Barendrecht

Wie zijn Fruity King en Fruit Industry?

In 1992 begonnen, kleinschalig, met het produceren van vers sinaasappelsap voor de lokale horeca markt, zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste producenten van gekoelde en verse sappen en smoothies in Europa en verwerken we meer dan 100 verschillende soorten fruit, groentes en overige grondstoffen.

Met ruim 50 werknemers en 3 volautomatische productielijnen produceren wij dagelijks een breed scala aan dranken, sappen en smoothies met fruit, groenten en andere natuurlijke toevoegingen zoals yoghurt en kruiden. Wij zijn BRC, SKAL (biologisch) en FLO (Fairtrade) gecertificeerd. Dit doen wij zowel voor onze eigen merken Fruity King en the fruit lab, maar ook full service co-packing voor Private Labels.

Partnership en samenwerking staat bij ons hoog op de agenda. Wij beschikken dan ook naast flash pasteurisatie ook over diverse innovatieve technieken  zoals Pulse (PEF/FMP) & HPP om de sappen en smoothies langer houdbaar te maken. Deze nieuwe technieken hebben het grote voordeel dat ze de houdbaarheid kunnen verlengen zonder afbreuk te doen aan de voedingswaarden en de smaak van de producten. De verlenging van deze houdbaarheid heeft er tevens voor gezorgd dat wij klanten kunnen bedienen in geheel Europa en daarbuiten.

Uniek in onze samenwerking zijn we eveneens door ons totaal aanbod. Van premium overheerlijk koud geperst vers fruitsap, een boost groente shot, een overheerlijke yoghurt fruit smoothie tot en met een toegankelijke basis fruit smoothie of 100% sap.

Vacatures van Fruity King

Momenteel heeft Fruity King geen vacatures open staan.