Greenpack

  • Logistiek
  • Maasdijk

Een van de grootste verpakkings- en distributiecentra in AGF

Greenpack in Maasdijk (gemeente Westland) is een van de grootste verpakkings- en distributiecentra voor groenten en fruit in West-Europa. Het gehele interne proces is gericht op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten. En snel is ook écht snel bij Greenpack: producten die ’s morgens zijn geoogst, staan ’s middags vaak al klantspecifiek verpakt klaar voor distributie naar afnemers in de gehele wereld. De ligging is ideaal: pal aan de snelweg A20, op 10 minuten van de Stena Line terminal in Hoek van Holland op 20 minuten afstand van de Rotterdamse haven.

Voor elke opdrachtgever

Elke importeur, exporteur, retailer en teler kan gebruikmaken van de faciliteiten van Greenpack. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Met een groot aantal geautomatiseerde verpakkingslijnen kunnen we snel in actie komen. Een flexibel team van getrainde medewerkers staat klaar om uw groenten en fruit te verpakken of om te pakken. Elke klantspecifieke wens bespreken we graag met u. Dat vraagt om een gestroomlijnde organisatie. De nieuwste ICT-faciliteiten ondersteunen dit proces. Waar automatisering onze processen kan versnellen, maken we er gebruik van. Door korte lijnen met alle verantwoordelijke medewerkers is een goed persoonlijk contact gegarandeerd. Die slagvaardigheid herinnert aan het ontstaan van Greenpack: het bedrijf is opgericht door grote tomatentelers, die de logistiek van versproducten wilden optimaliseren. Een doelstelling, die tegenwoordig alleen nog maar belangrijker is geworden in de foodsector.

Maximale voedselveiligheid

Het verpakkingsproces binnen Greenpack beantwoordt aan alle denkbare eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Intern hanteren we een kwaliteitssysteem dat toonaangevend is in de AGF-sector. Jaarlijks actualiseren we het systeem aan de hand van de verscherpte regelgeving. Aanvullende externe certificeringen zoals BRC Global Standard en IFS verhogen die zekerheid nog eens extra.

Vacatures van Greenpack

Momenteel heeft Greenpack geen vacatures open staan.