Hannon

  • Logistiek
  • Poeldijk

Hannon is een van de leidende gekoelde en algemene vervoerders in Ierland die zich bezighoudt met het dagelijks transport van snijbloemen, planten, groenten en fruit, vlees, zuivel en algemene goederen.We bieden dezelfde service van deur tot deur, of het nu voor een volledige lading of groupage is.

Onze goed opgeleide teams opereren vanuit bases in Aghalee, Dublin en Rotterdam.Hannon is de beste optie van Ierland om op een economische manier te voldoen aan de ‘just in time’-eisen, ongeacht uw bedrijf. Hannon Transport LtdHannon Transport Ltd is het leidende bedrijf in de groep en biedt essentiële services voor beheer, planning en fleet management.

Onze kantoren en faciliteiten bevinden zich met gemakkelijke toegang tot de M1-corridor en de havens van Belfast, Larne, Warrenpoint en Dublin.Hannon Logistics BVOnze kantoren en distributiefaciliteiten in Nederland zijn strategisch gelegen om onze brede klantenkring te bedienen.Met depots op slechts een paar minuten rijden van de belangrijkste ferryterminals van Rotterdam, deze bases Hannon op belangrijke locaties voor directe collecties bij kwekers, makelaars en exporteurs in Nederland en België.
Onze Nederlandse depots beheren individueel de inzameling, enscenering en transport van vracht van het vasteland van Europa naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk.Ons depot Poeldijk (Rotterdam) is verantwoordelijk voor de verzending van fruit, groenten, vlees en algemene items en regelt alle transporten vanuit Nederland naar het Verenigd Koninkrijk en IerlandHannon Logistics Ltd.
Onze operatie in Dublin is opgezet om aan de vraag naar een kwaliteitsvolle dagelijkse groupagedienst binnen Ierland te voldoen. Onze fabriek in Blakes Cross, Co. Dublin is perfect gelegen om te profiteren van de efficiëntie van logistiek en overslag.
Hannon Logistics Ltd biedt de volgende dag leveringen en collecties aan in elke provincie in Ierland, elke dag. Dit gebeurt allemaal op de eigen vloot van Hannon, zonder te worden doorgegeven aan externe carriers, waardoor de consistentie van service en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Vacatures van Hannon

Momenteel heeft Hannon geen vacatures open staan.