Hatek Lastechniek

  • Techniek/Industrie
  • Wateringen

Compleet in lastechniek

Hatek Lastechniek b.v. is al sinds 1972 een gespecialiseerde groothandel voor lastechnische artikelen. Wij bieden een compleet assortiment aan lastechnische benodigdheden en specialistische producten. Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze relaties al jarenlang bij ingewikkelde laswerkzaamheden en –projecten. Ook beschikken wij over een eigen lasschool, waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden.
Bovendien beschikt Hatek over een eigen reparatie- en onderhoudsdienst voor uw lasapparatuur.
Met deze complete combinatie van producten en diensten wil Hatek u zo volledig mogelijk van dienst zijn op lastechnisch gebied. Door deze insteek zijn wij uitgegroeid tot meer dan een groothandel alleen.

Ervaring en kennis

Hatek bestaat al meer dan 40 jaar en bezit zo ruime kennis van specialistische lasprocessen en -producten. Wij denken met u mee, waardoor u niet alleen de juiste producten voor uw laswerkzaamheden bij Hatek kunt verkrijgen, maar u kunt ook bij ons terecht om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring. Hetzij om uw lassers op te leiden en te kwalificeren of om begeleiding te krijgen bij het doorvoeren van nieuwe lasmethodekwalificaties of voor verhoging van productie-efficiëntie.

Vacatures van Hatek Lastechniek

Momenteel heeft Hatek Lastechniek geen vacatures open staan.