Hemelraad & Keijzer

  • Verzekeringen
  • De Lier

HenK is open en transparant
U bent voor HenK een relatie die we persoonlijk kennen.
Wij kennen zowel uw situatie als uw wensen en denken met u mee. Dat maakt HenK een betrokken partner. Samen met u zoekt HenK de oplossing die het beste bij u past.

Wat kunt u van HenK verwachten?
Ons gedragskompas is PARTNER.

Met PARTNER geven wij uiting aan onze cultuur en hiermee geven wij aan op welke wijze wij met onze klanten en met elkaar omgaan.

PARTNER staat voor:

P     Persoonlijk
A     Afspraak is afspraak
R     Respect
T     Ter zake kundig
N     Nauwkeurig
E     Eerlijk
R     Recht door zee

HenK is volkomen onafhankelijk
HenK heeft geen enkele verplichting ten opzichte van welke bank of verzekeraar ook. Daardoor kunnen we voor u het product selecteren dat het beste bij u past. HenK werkt uitsluitend met de betere verzekeraars en banken. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeraars en banken voeren. Hierbij werken we met een aantal voorkeursmaatschappijen. Ons eigen volmacht bedrijf, Liers Assuradeuren Bedrijf, maakt hier vrijwel altijd deel van uit. Zij elk concureren met elkaar. Vervolgens kiezen wij voor u de beste aanbieding. Zo haalt u met HenK de best mogelijke oplossing in huis.

HenK geeft volledige openheid van zaken
HenK rust niet voordat de juiste oplossing gevonden is die perfect bij u past. Daarnaast zijn we kristalhelder over vergoedingen. Onze beloning bestaat uit provisie of een vergoeding die we vooraf afspreken.


Vacatures van Hemelraad & Keijzer

Momenteel heeft Hemelraad & Keijzer geen vacatures open staan.