Hoekhuis bloemgroep

Bekijk vacatures
Terug naar overzicht
  • Handel & Retail
  • Honselersdijk

Over ons

Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf maar groot in Gerbera en Germini. Het grootste gerbera platform van Nederland en dagelijks opzoek naar beter! Op alle onderdelen van de organisatie.

Ons doel is om met een leuke groep mensen iedere dag onze klanten en kwekers in de watten te leggen. Wij zien hen als onze gast.

Ons gezamenlijk doel is iedere dag met plezierop zoek te gaan naar het beste voor onze klant.

Wij staan dagelijks voor u klaar!

Stukje geschiedenis

Ruim 25 jaar gelden voorzag mijn vader Wim Heijl inkoopproblemen voor de kleine en middelgrote bedrijven.
De bloemenveiling ging zich richten op grotere aankopen per transactie, waardoor het voor kleinere bedrijven niet meer of moeilijker werd om kleinere hoeveelheden per transactie te kopen.
Wim Heijl had daar een hele andere visie op en is in samenwerking met een aantal Anthurium kwekers dit probleem gaan oplossen door Hoekhuis (een inkoop en voorraad managent functie) op te richten.

Dit concept bleek al snel een groot succes. En snel daarna werd het productpakket uitgebreid met het product gerbera. De tijd heeft uitgewezen dat kleinschalig inkopen niet meer weg te denken is in de bloemenbranche.

Met dank aan mijn vader heb ik (William Heijl) het bedrijf in 1997 overgenomen en gemaakt tot wat het nu is. Een mooi bedrijf wat iedere dag met plezier aan de toekomst werkt.

Vacatures van Hoekhuis bloemgroep

Momenteel heeft Hoekhuis bloemgroep geen vacatures open staan.