Holstein Flowers

  • Tuinbouw
  • De Lier

ONZE MISSIE EN VISIE

Holstein Flowers heeft de ambitie dé gerberaspecialist te zijn. Afnemers zijn bij ons verzekerd van one-stop-shopping. We bieden u een compleet assortiment gerbera’s van topkwaliteit, waaronder unieke, exclusieve variëteiten. Want dat is de kracht van een leverancier als Holstein Flowers: we zijn kweker, maar ook veredelaar.

Als veredelaar zoeken we voortdurend naar nieuwe rassen met toegevoegde waarde: op het gebied van teeltprestaties, assortiment en duurzaamheid. Daardoor kunnen we ontwikkelingen in de markt snel vertalen in ons eigen assortiment en continu up-to-date blijven. Door de focus op innovatie kunnen we onze vooraanstaande positie ook in de toekomst waarborgen.

Voor onze afnemers zijn we zowel leverancier als partner. In die rol controleren we alle aspecten die maar een rol kunnen spelen: assortiment, versheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, service en transparantie. Ook verderop in de keten willen we zichtbaar zijn, door bloemisten te inspireren verder te gaan in de presentatie en het gebruik van gerbera’s.

En niet op de laatste plaats: we zijn gewend onze verantwoordelijkheid te nemen. Niet alleen in relatie tot het milieu en de maatschappij, maar ook richting onze eigen medewerkers. Voor hen willen we een goede werkgever zijn die mensen de ruimte biedt zichzelf te ontplooien.


Vacatures van Holstein Flowers

Momenteel heeft Holstein Flowers geen vacatures open staan.