Hortimat

  • Techniek/Industrie
  • Monster

Nergens ter wereld vindt u zo’n uitgebreide verzameling van gebruikte tuinbouwmachines en materialen als in de showroom van Hortimat. Het aanbod varieert van oogst- en sorteersystemen in de groente, bloemen en potplantenteelt, verpakkingsmachines voor de AGF branche tot klimaatcomputers en van complete WKK-installaties tot teeltgoten en teeltsystemen. Hortimat is dankzij haar onderscheidende filosofie in twintig jaar uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van gebruikte tuinbouwmaterialen en -machines, en is inmiddels actief in meer dan zeventig landen. Hortimat onderscheidt zich door het geven van advies, het verzorgen van de installatie op locatie en het hanteren van een garantietermijn van minimaal drie maanden.

Alle ingekochte machines en materialen worden in onze professioneel ingerichte en goed geoutilleerde werkplaats van 1.500 m², onderworpen aan een grondige inspectie. Het team van getrainde technische vakmensen, met ervaring in alle denkbare disciplines, variërend van elektronica en PLC-sturing tot hydrauliek, pneumatiek en constructiewerk, reviseert de machines vakkundig, zodat deze een zorgeloos tweede leven tegemoet gaan bij de nieuwe eigenaar.

Als u op zoek bent naar een gebruikte tuinbouwmachine of gebruikte tuinbouwmaterialen, raadpleegt u dan eens onze producten. U zult versteld staan van de breedte van ons aanbod. Onze specialisten helpen u graag en zullen u deskundig adviseren over de oplossing, die het best past bij uw specifieke situatie.

Naast het aanbieden van tuinbouwmachines en materialen, kunnen wij ook complete klant specifieke installaties leveren.

Vacatures van Hortimat

Momenteel heeft Hortimat geen vacatures open staan.