Hotel-Restaurant Carlton

  • Horeca & Hospitality
  • Naaldwijk

Geniet midden in het hart van het Westland

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Het hotel in Naaldwijk is gelegen in een bruisende omgeving nabij steden als Den Haag, Rotterdam en Delft. Niet alleen de omgeving zorgt voor het nodige vertier, ook het hotel beschikt over diverse faciliteiten die u een aangenaam verblijf beloven.

  • Gastvrij hotel
  • Restaurant Carlton
  • Middenin in het hart van het bruisende Westland
  • Zes multifunctionele vergaderzalen

 

Sfeervol hotel in Naaldwijk

Na een lange actieve dag kunt u heerlijk dineren en tot rust komt in ons gezellige à la carte Restaurant Carlton. De keukenbrigade staat voor u klaar om elke dag weer heerlijke à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten te bereiden. Ook wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar gezet en kunt u ‘s middag genieten van een lekkere lunch.

De faciliteiten die het hotel biedt zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Zo kunt u gebruikmaken van onze fiets- en e-bike verhuur. Geniet voor u naar uw kamer gaat nog van een drankje aan de bar of daag iemand uit voor een potje biljart. Kortom: het hotel in Naaldwijk heeft met haar omgeving genoeg te bieden voor een ieder

Veelzijdige omgeving

Wanneer u er even tussenuit wilt dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton aan het juiste adres. Naast de grote steden kent de gemeente ook karakteristieke dorpen, oude dorpskernen en een prachtig natuur- en recreatiegebied. Wilt u lekker uitwaaien? Ga dan naar het strand: van Hoek van Holland tot aan Scheveningen.

Vacatures van Hotel-Restaurant Carlton

Momenteel heeft Hotel-Restaurant Carlton geen vacatures open staan.