Installekta Elektrotechniek

  • Techniek/Industrie
  • Maasluis

Installektra Elektrotechniek, uw Elektricien en Totaalinstallateur

Installektra heeft zich sinds de start in 2004 ontwikkeld tot een totaalleverancier op het gebied van installatiewerkzaamheden en elektrotechniek. Van ontwerp tot realisatie: Installektra adviseert, tekent, rekent uit, installeert, organiseert en zorgt als gespecialiseerde elektricien dat het werkt. Nu én in de toekomst!

De elektricien voor business én particulier

Het jonge, goed gekwalificeerde team van Installektra is als elektricien actief in zowel de zakelijke als particuliere sector. We regelen dus als electricien de eenvoudige installatie van een stopcontact in uw woning, maar bijvoorbeeld ook de volledige datanetwerkbekabeling in een bedrijfspand van grote omvang. We opereren veelal regionaal. Zo zijn wij regelmatig als elektricien werkzaam in onder andere MaasdijkMaaslandMaassluisNaaldwijkRotterdamSchiedam en Vlaardingen, maar zijn daarnaast ook landelijk, en in bepaalde gevallen soms internationaal actief.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Installektra hanteert een méér dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding als het gaat om elektrotechniek. Wij staan daarnaast bekend om onze uitstekende service, dienstverlening en after-sales (eigen storingsdienst) bij al het werk dat wij als elektricien verzorgen.

Vacatures van Installekta Elektrotechniek

Momenteel heeft Installekta Elektrotechniek geen vacatures open staan.