JBB pack BV

  • Handel & Retail
  • Maasdijk

Over JBB

JBB is een ervaren en creatieve specialist in verpakkingen voor de sierteelt. Innoveren en creëren zit in ons DNA. Al meer dan 10 jaar ontwerpen en realiseren we verpakkingen voor honderden opdrachtgevers in de planten- en bloemenbranche.

Naast voorraadartikelen – zoals wikkelfolie, plantenhoezen en bloemenkarren –  leveren we maatwerk, zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Alle soorten materialen en verpakkingen zijn denkbaar. Ontworpen volgens jouw huisstijl en merkbeleving. Onze eigen ontwerpstudio geniet hiervan en speelt feilloos in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Natuurlijk wel met oog voor functionaliteit en technische haalbaarheid.

Behalve het creëren van nieuwe producten, helpen we ook veel klanten met hun voorraadbeheer. Voor velen is dit ideaal, omdat we de voorraad periodiek monitoren en hierdoor kunnen adviseren over optimalisatie.

Het team

Wat ons typeert? Onze no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met een creatieve geest. We vormen een overzichtelijk team met een afdeling inkoop, verkoop en een ontwerpstudio. Waar veel wordt gelachen en hard wordt gewerkt. Met 16 collega’s zijn de communicatielijnen kort waardoor we lekker flexibel en slagvaardig zijn.


Vacatures van JBB pack BV

Momenteel heeft JBB pack BV geen vacatures open staan.