JZ Flowers Holland

  • Handel & Retail
  • Honselersdijk

We Are JZ Flowers

JZ Flowers is een familiebedrijf en een toonaangevende producent van bloemenboeketten voor Britse retailers.

JZ Flowers, oorspronkelijk gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een levendige en groeiende organisatie met gevestigde vestigingen in Nederland, Ierland, Miami en Turkije, waar we zorgvuldig meer dan 450 miljoen stelen per jaar selecteren en verpakken.

JZ Flowers is de grootste importeur van Fairtrade Flowers in het VK en de afgelopen 5 jaar hebben we meer dan 160 miljoen Fairtrade-stelen ingekocht, wat resulteerde in meer dan £ 1,3 miljoen aan Fairtrade-premies die werden terugbetaald aan werknemers in Kenia, Ethiopië, Sri Lanka en Tanzania .

We richten ons ook sterk op British Grown Flowers en we hebben een JZ-kantoor in Spalding, het hart van de groeiende gemeenschap in Lincolnshire om de uitstekende relaties met onze lokale telers te blijven opbouwen.

In ons hart zijn we bloemisten en wat we doen is bloemschikken. Ons bedrijf is gebaseerd op een streven naar ontwerp, innovatie en kwaliteit, maar we zijn ontwikkeld en uitgegroeid tot een marktleider en zijn voorstander van duurzame, ethisch verantwoorde bloemen op industriële, wereldwijde schaal.

Vacatures van JZ Flowers Holland

Momenteel heeft JZ Flowers Holland geen vacatures open staan.