LA van Schie / Tom select

  • Tuinbouw
  • Kwintsheul

L.A. van Schie

Paul en Cock van Schie vormen samen firma L.A. van Schie. Sinds de jaren tachtig telen zij tomaten in het Westland. Hun specialiteit is losse tomaten telen voor de Engelse markt. Het ras dat momenteel geteeld wordt is Medi-axia. De Britse retailers hebben zeer strenge eisen ten aanzien van voedselveiligheid. Met de bouw van de kas en bedrijfsruimte  begin jaren negentig is hier dan ook uitgebreid rekening mee gehouden.

2003 Ontstaan Tomselect

Met de uitbreidings- en nieuwbouwplannen  in 2003 wordt ook een nieuwe sorteerloods ingericht. Het  teeltareaal werd uitgebreid naar 7,5 hectare. Er is toen vanuit  the Greenery de vraag gekomen of wij het centraalsorteerproject tomaat over wilden nemen. De loods van The Greenery waarin dat plaats vond voldeed niet meer aan de gestelde eisen. Met deze groep telers is Tomselect ontstaan. Per 1 januari 2013 zijn we aangesloten bij telersvereniging Best of Four.

Verkoop

 

1. Wij zijn lid van de telersvereniging Best of Four.

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Best of Four u.a.,

Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen wij van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Best of Four voor alle aangesloten telers een sterk verkooppositie.

2. Verkoop vie Best of Four

De verkoop vindt plaats door telersvereniging Best of Four. Best of Four maakt de afspraak tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Best of Four.

Vacatures van LA van Schie / Tom select

Momenteel heeft LA van Schie / Tom select geen vacatures open staan.