LBP Advies

  • Financieel
  • 's-Gravenzande

Wij komen naar jou toe

Bovendien veranderen de regels zo vaak dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten hier gelukkig alles van. En je hoeft niet naar ons toe te komen. Wij komen namelijk ook graag bij jou op de koffie! Dan nemen we ondertussen jouw bedrijfsadministratie door en kijken we samen waar het eventueel nog beter kan. Dat bespaart tijd, en vaak ook geld. Wij zijn niet voor niets hét belastingadvieskantoor voor ondernemers en particulieren.

Persoonlijk, betrokken en pro-actief

Wij zijn er voor je Financiële administratieSalarisadministratieBelastingaangiften en -advies en Ondernemersadvies. We staan voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarom kijken we verder dan alleen een paar cijfers. Het echte verhaal achter de ondernemer is meestal net zo belangrijk. Waar wil je heen met je bedrijf? Wat wil je bereiken? Hoe zit het met je pensioen?

Wij staan naast je en kijken met je mee en we trekken aan de bel als we iets zien dat anders kan. Of we bellen je op omdat we bijvoorbeeld zien dat je je bedrijfsauto beter privé kunt gaan rijden omdat dat voordeliger is. Daar hoef je niet om te vragen, dat is hoe we werken. Maar we kunnen ook je volledige administratie uit handen nemen. Alles is mogelijk, het is maar net wat jij wilt.

Vacatures van LBP Advies

Momenteel heeft LBP Advies geen vacatures open staan.