Lightsale

  • Handel & Retail
  • ALMERE

Over Lightsale en onze missie

De verlichting specialist uit Almere!

Sinds de oprichting in 2008 zijn wij gespecialiseerd in het helpen bij verlichtingsvraagstukken. Uit deze overtuiging hebben we inmiddels een ruime portfolio aan projecten mogen opbouwen, van residentiële woning tot aan parkeergarages. Overal waar lichtadvies nodig is, kunnen wij u van dienst zijn. We zijn een firma waar persoonlijke aandacht voor de klant en professioneel doordacht lichtadvies vooraan staat.

Geschoold en onderbouwd

Lightsale heeft ruime ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken zoals projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, besparingsadviezen, winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, en verlichting voor in de horeca of een residentiële woning. We vinden het belangrijk dat wanneer we een advies geven, dat dit technisch en architectonisch onderbouwd is. Wij beschikken over diverse certificaten en diploma’s waaronder het MBO diploma “Verlichting & Techniek”, de juiste capaciteiten voor het maken van lichtcalculaties en het diploma voor HBO Lichtontwerp.

Installateurs, wij werken voor u!

Wij ontzorgen u compleet; het opstellen van een onafhankelijk lichtontwerp voor projecten zoals retail, etalages, kantoren, woonhuizen of bedrijfsruimtes en naderhand het projectmatig leveren van de benodigde armaturen en lichtbronnen. Wij werken met een klein team, waardoor u snel geholpen kunt worden en ook vaak bij dezelfde contactpersoon terecht kunt. Bij het maken van een lichtplan of ontwerp houden wij rekening met de laatste normen en eisen waaraan de verlichting moet voldoen, en combineren dit met uw eigen wensen. Uiteraard kunt u ook alleen de armaturen bij ons inkopen, dit doen veel installateurs en interieurstylisten bij Lightsale via de website. Lees meer…

Interieurstylist of ontwerper?

Wij helpen met lichtadviezen en lichtplannen, vaak komt de stylist met de klant langs in onze showroom om de armatuurkeus te bespreken, vervolgens kunt u voordelig inkopen en geniet uw project de bescherming die het nodig heeft. Assistentie met lichtadviezen voor uw klant, en u koopt extra voordelig in via ons inkoopsysteem!

Particulier of zakelijke eindklant?

Ieder project van woning tot kantoor pakken wij met beide handen aan. Informeer naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek! Wij leveren onze projecten uit via de installateur, zodat deze op het project ook de door ons gewenste service kan bieden. De installateurs waarmee wij werken kennen onze producten, en zijn bekend met onze ontwerpen. Het is dus geen probleem om een bestelling in onze webshop te plaatsen, of om een lichtadvies aan te vragen. Echter het leveren van projecten doen we samen met de installateur.


Vacatures van Lightsale

Momenteel heeft Lightsale geen vacatures open staan.