Logico

  • Handel & Retail
  • De Lier

Voor en namens de kwekers
LOGICO is voor haar klanten de deur naar de bron. Voor de kwekers is LOGICO de deur naar de klanten. Samenwerken met LOGICO betekent samenwerken met productspecialisten en andere experts.

In een sector met steeds toenemende schaalvergroting, internationalisering en professionalisering is de dienstverlening van LOGICO van meerwaarde voor zowel kwekers als klanten. LOGICO investeert in samenwerking in de keten. In langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Doen wat we zeggen en blijvend van waarde zijn, vinden we belangrijk.

Samenwerken met LOGICO betekent rendement-, en efficiëntievoordelen boeken. In zowel de logistieke verwerking als ook de vermarkting van pot-orchideeën.

Ontzorgen van de kwekers en haar klanten
Vanuit één loket inspelen op de wensen en eisen vanuit de markt
Marketing- en verkoopactiviteiten voor zowel de kwekers als haar afnemers
Faciliteren en initiëren van samenwerking in de keten.

Samen met kwekers èn klanten
Door de samenwerking met kwekers en klanten is Logico beter op de hoogte van de marktontwikkelingen dan de individuele kwekers en andere leveranciers en kan daarom effectiever informeren om tijdig in te kunnen spelen op vragen uit de markt.

Onze geschiedenis
Van Cameleon-mix naar totaaloplossingen
Het bedrijf is in 1996 begonnen met gemengde orchideeën aan te bieden onder de merknaam Cameleon Orchids. Omdat de producten en diensten veel breder werden dan enkel het aanbieden van Cameleon is de naam veranderd naar LOGICO. (LOGIstiek Cameleon Orchideeën).

Tegenwoordig is LOGICO een totaaloplosser als het om orchideeën gaat. LOGICO stemt haar dienstverlening af op verschillende verkoopkanalen. Van retailer tot bloemist, van bouwmarkt tot exporteur en van lijnrijder tot tuincentrum.

Dit doet LOGICO bijvoorbeeld door het samenvoegen van verschillende partijen van verschillende kwekers in één levering, het ontwerpen en leveren van private labels, en het ontwikkelen van complete schap- en tafelindelingen.

Ruim 50 verschillende variëteiten orchideeën
Alle kleuren, lengtes, vormen, stadia en kwaliteiten
Ruim assortiment keramiek en andere toegevoegde waarde
Met kwekerlabel, brandlabel of private label

Vacatures van Logico

Momenteel heeft Logico geen vacatures open staan.