Maas Fruit Quality Inspection

  • Zakelijke dienstverlening
  • Vlaardingen

Maas Fruit Quality Inspection bv, afgekort MFQI, is in 2003 opgericht door Emiel Maas, al snel na de start bleek dat de hoeveelheid werk toenam. Inmiddels bestaat het team uit 35 gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers.

Wij zijn een veelzijdig en hecht team met veel kennis en expertise.

Door de jaren heen is ook het dienstenpakket meegegroeid met het bedrijf, maar altijd denkend vanuit integriteit en onafhankelijkheid. Wij stellen de klant centraal en omarmen de vraag en wensen van de markt en spelen daar met passende diensten op in. Naast kwaliteitscontroles, begeleiden wij rijpingstrajecten, leiden wij mensen op, adviseren wij in de breedste zin van het woord en kunnen wij keurmeesters voor een periode detacheren.

Vanuit onze ervaring en expertise zijn wij in staat om voor u het grote plaatje te zien. Wij nemen de zorgen uit handen gedurende het proces. Wij bewaken de kwaliteit van het product. Wij zijn geïnteresseerd in onze klanten en betrekken hen bij verbetering van de dienstverlening. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Door onze brede inzetbaarheid, hebben wij vaak de rol van consultant. Om de klant verder te helpen tonen wij wat wij waarnemen. Wij vervullen altijd de rol die het best past bij de klantverwachting. Soms is dit een enkele rol, maar vaker meerdere rollen tegelijkertijd, zoals keurmeester, bemiddelaar, adviseur, opleider, rijpingsexpert en procesbegeleider.

Ons streven is om de kennis binnen de AGF-branche op een kwalitatief en hoog niveau te krijgen. De samenwerking met N&S Academy is hierin een belangrijke stap.

Onafhankelijkheid vinden wij belangrijk. Door altijd sterk waarde toe te voegen voor de klant kunnen wij onafhankelijk blijven.

MFQI staat voor hoge kwaliteit, heldere en duidelijke communicatie, klantgerichtheid en integriteit. Wij kennen alleen tevreden klanten, omdat er altijd een oplossing is wat ons betreft. Eigenlijk zijn wij de beste maar dat zeggen wij nooit. Wij vinden het belangrijker dat onze klanten dit ervaren.

Vacatures van Maas Fruit Quality Inspection

Momenteel heeft Maas Fruit Quality Inspection geen vacatures open staan.