MeeGa Substrates New B.V.

  • Handel & Retail
  • Den Hoorn

MeeGaa Substrates B.V. is al jarenlang een vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige potgrondmengsels en substraten voor de professionele tuinbouw. MeeGaa Substrates B.V. richt zich daarbij op service en een goed advies op basis van gedegen kennis van grondstoffen, teeltomstandigheden en gewassen. Kokos is hierbij één van de speerpunten in het productenpakket.

Onze substraten bestaan uit een samenstelling van verschillende grondstoffen zoals veen, kokos, bark of perlite. Om de kwaliteit van onze grondstoffen te kunnen garanderen, werken we met vaste leveranciers vanuit verschillende delen van de wereld. Veen betrekken we bijvoorbeeld uit Ierland, Zweden en de Baltische staten. Kokos produceren we in India en Sri Lanka. Bark betrekken we vanuit België en Noord-Frankrijk. We kunnen de grondstoffen vervolgens combineren met een breed scala aan meststoffen waaronder ook organische.

Welk substraat voor u het beste is, hangt af van uw wensen en uw producten. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vacatures van MeeGa Substrates New B.V.

Momenteel heeft MeeGa Substrates New B.V. geen vacatures open staan.