MP Industrial

  • Handel & Retail
  • Maasland

Mijlpaal Produkten, informatie over ons bedrijf

Mijlpaal Produkten is een familiebedrijf dat hoofdzakelijk profielen, ondervloersystemen en accessoires levert aan de tegel- en sanitairbranche. Mijlpaal Producten heeft bewezen een succes te zijn in de drukke zakelijke wereld van vandaag door zijn productaanbod en persoonlijke service. Gevestigd in het hart van de Randstad bereikt Mijlpaal Produkten heel Nederland en de aangrenzende landen.

Kwaliteit & service
Wij leveren een breed assortiment met een niet te evenaren service. De door ons geleverde producten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen ruimschoots aan de eisen van de professionele tegelzetter.

Visie
Bij Mijlpaal Producten zijn we erg betrokken bij onze klanten. Hiermee hebben we een reputatie opgebouwd die ons tot Nederlands meest toonaangevende leverancier van producten voor de afwerkingindustrie maakt. In samenspraak met onze relaties worden producten ontwikkeld die voldoen aan de wensen en eisen van nu. Mijlpaal Producten biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten aan dat zich onderscheidt door duurzaamheid, superieure kwaliteit, uitermate breed toepassingsgebied en optimale verwerkbaarheid.

Productaanbod
Tegels, mozaïek en hardstenen vloeren geven een woonkamer, badkamer of keuken de juiste uitstraling. Het brede scala afwerkingsproducten en gereedschappen van Mijlpaal Producten sluit hierbij aan. O.a. wand- en vloerprofielen, trapprofilelen, afdichtings- en ontkoppelingsmatten, afdichtingsstroken, drains voor inloopdouches en professioneel gereedschap. U hoeft niet verder te zoeken, Mijlpaal Producten heeft ’t.

Vacatures van MP Industrial

Momenteel heeft MP Industrial geen vacatures open staan.