PB Techniek

  • Techniek/Industrie
  • Maasdijk

Over PB tec

Wij ontwikkelen innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens.

De beste partner voor complete tuinbouwoplossingen. Van engineering tot en met installatie.

Slagvaardig en proactief spelen wij in op doorlopende ontwikkelingen in de mondiale glastuinbouw. Onze missie is de beste in de branche te zijn en te blijven, met de beste technici. Niet alleen omdat de huidige mondiale ontwikkelingen dit vergen van de sector, maar omdat het in ons DNA zit.

Een drive die alleen gerealiseerd kan worden door continu de beste kwaliteit te bieden en te leveren. Met totate toewijding committeren wij ons aan het beste resultaat. Door continu proactief te innoveren blijven we de kwaliteit borgen en zijn we klanten voor met innovatieve oplossingen. Zo signaleren wij zelf mogelijke verbeteringen en acteren daarop. Een lat die we niet alleen voor onszelf hoog leggen, dit vragen we ook van onze leveranciers en klanten. Onze totale commitment geven we alleen aan de beste spelers in de mondiale markt. Met hen investeren we in – langdurige – relaties. Dat doen we door mee te denken, tot het uiterste voor elkaar te gaan en waar te maken wat we beloven.

Hier passen alleen de beste technici bij. We verwachten een bovengemiddelde prestatie, maar belonen onze medewerkers ook bovengemiddeld. We voorzien onze technici van state-of-the-art materialen en actuele kennis door continue educatie.


Vacatures van PB Techniek

Momenteel heeft PB Techniek geen vacatures open staan.