PC Maasland

  • Zakelijke dienstverlening
  • Maasland

14,5 jaar geleden zijn we begonnen vanuit een zolderkamer op de Plantage 1 te Maasland.
Floris Derksen en Patrick Nijland hadden beide een ICT-opleiding achter de rug, werkten bij Caiway en sleutelden aan computers van vrienden, buren en kennissen. Zij werden steeds vaker om advies gevraagd en zo ontstond PC Maasland.

In de tijd dat zij bij Caiway werkten, namen de werkzaamheden van PC Maasland steeds meer tijd in beslag en kwam er steeds meer werk uit voort. Floris en Patrick hebben toen besloten om hun dienstbetrekking bij Caiway stop te zetten en zich full-time bezig te gaan houden met PC Maasland. Met één van de heren op de buitendienst en de ander op de zolderkamer om de pc’s te repareren en klanten te helpen werd het al snel te klein allemaal.

Vanuit de zolderkamer zijn ze al snel verhuisd naar de lege praktijkruimte van de vader van Floris. Maar ook dat was niet echt praktisch. Een pand aan de ‘s-Herenstraat in Maasland bracht uiteindelijk uitkomst. Een nieuwe plek, een verse start!
ondertussen zitten we al weer 7 jaar op deze mooie locatie.

Waar staan we nu?

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met acht medewerkers.
Met meer dan 4500 klanten is ons werkgebied verder dan alleen Maasland en Maassluis.

We zijn niet alleen meer voor de particuliere klant een begrip maar ook voor de zakelijke markt een bekende naam.
Behalve pc’s, laptops, tablets en complete netwerken gebaseerd op een server infrastructuur hebben we ook een heel arsenaal aan Cloud Diensten in de aanbieding. Hier moet u denken aan: Webdesign, Webhosting, Domeinregistraties, Hosted Exchange, Office 365, VOIP telefonie en natuurlijk Online Backup.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met internetaansluitingen van zowel: Caiway (COAX en Glasvezel), CBizz(Zakelijk Glasvezel) evenals KPNTele2 en Eurofiber (ADSL, VDSL, SDSL en Glasvezel). Providers specifiek afgestemd op uw locatie, wensen en mogelijkheden.

Verder zijn we halverwege 2016 van start gegaan met het aanbieden van VOIP telefonie wat vele ondernemers ons in dank afnemen en zichzelf al vele euro’s hebben bespaard. Ook hierin kunnen we u een configuratie opleveren van een simpele centrale tot een compleet callcenter met alle mogelijkheden van dien zoals het koppelen van mobiele telefoon abonnementen (VAMO) en het maken van complexe inrichtingen.

Vacatures van PC Maasland

Momenteel heeft PC Maasland geen vacatures open staan.