Peter Dekker Installaties

  • Techniek/Industrie
  • Naaldwijk

Wie zijn wij?

Peter Dekker Installaties BV (PDI) levert scherminstallaties in de glastuinbouw sinds 1984. Kwaliteit, een flinke dosis ervaring en adviezen op maat, daar staan onze mensen om bekend. Met een team van ca. 90 monteurs installeren wij wereldwijd. Of het nu gaat om ontwikkeling, advisering, transport, installatie of onderhoud van uw scherminstallaties: PDI regelt het. En goed.

Zo begonnen wij

Met slechts een paar monteurs richtte Peter Dekker senior PDI op. Hij liet het bedrijf in korte tijd uitgroeien tot een gezonde organisatie met zo’n 300 projecten per jaar. In 2009 gaf senior het stokje over aan zijn zoon.

Inmiddels hebben de ladders en stelten plaats gemaakt voor een machinepark. Hiermee is PDI in staat de grootste projecten in een snelle tijd te realiseren. En het werk “in en om het Westland” heeft zich uitgebreid naar alle delen van de wereld. Van AustraliĆ« tot Canada en van Rusland via Afrika naar Zuid-Amerika.

Innovaties en eigen producten

Een scherminstallatie is niet meer weg te denken uit de moderne glastuinbouw. Het systeem moet dan ook betrouwbaar en doordacht zijn. PDI ontwikkelt revolutionaire producten. Het Veerblok, het Slip-In systeem en de PDI Roll-motor zijn producten die toonaangevend zijn geworden voor de scherminstallaties van nu.

 


Vacatures van Peter Dekker Installaties

Momenteel heeft Peter Dekker Installaties geen vacatures open staan.