Queen@beds

  • Handel & Retail
  • Naaldwijk

Wie zijn wij en waar kunt u ons vinden:

De speciaalzaak, gericht op alles voor slapen, wonen & meer. U kunt ons vinden in het prachtige en groeiende Westland, aan de gezellige Molenstraat 20 in Naaldwijk om precies te zijn.

Iedereen begint en eindigt de dag in BED. Naast slapen wordt er ook gelezen, gegeten, gespeeld met de (klein)kinderen en tegenwoordig soms zelfs ook gewerkt vanuit bed. De ‘Hotel’ ervaring is eenieder wel bekend. Thuis deze fijne en luxe ervaring bieden is ons streven! En dat hebben we vertaald in benodigdheden voor het hele huis. Queen@beds biedt namelijk ook stoelen, tafels, banken en kasten aan om uw huis een waar paradijs te maken. Maar ook de nieuwste woonaccessoires om uw huidige thuis een finishing touch te geven kunt u bij ons vinden. Iedereen zal kunnen slagen bij Queen@beds.

Wat kunt u vinden bij ons:

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw bed, matras of topper. Een kast, bank of nieuwe eetkamerstoelen, dan is een plaatje alleen niet genoeg. Wij snappen dat u ook wilt zien en ‘voelen’ hoe uw ideale bed of meubel eruit komt te zien en voelt. Bedden en meubelen behoren natuurlijk niet tot de dagelijkse boodschappen. Daarom biedt Queen@beds daarnaast ook artikelen voor slaapcomfort en woonaccessoires aan. Volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

Wat maakt Queen@beds bijzonder:

Queen@beds is een knusse speciaalzaak voor iedereen die goed slaapcomfort en de inrichting van een woning belangrijk vindt. Voor alles wat nodig is in de slaapkamer en thuis kunt u bij ons terecht in een breed scala aan stijlen. Iedereen is welkom, jong & oud.

Een prettig thuis is tenslotte voor iedereen van groot belang. Een mens slaapt zo’n 1/3 van haar of zijn leven. Wij zijn gespecialiseerd in bedden/boxsprings en alle toebehoren. Meubels als stoelen, tafels, kasten en banken maar ook woonaccessoires als lampen, klein meubelen, karpetten, geurkaarsen en nog veel meer, kunt u ook bij ons vinden. Of het nu een strakke, industriële look is, een romantische of juist kleurrijke chique sfeer wat u zoekt. Wij stellen graag samen met u de droom inrichting of het perfecte bed samen. Queen@beds helpt u er graag bij!

Wij bieden iedereen van een complete nieuwe inrichting tot het restylen van uw huidige slaapkamer en/of woonkamer aan. En dit alles met vriendelijke persoonlijke aandacht en advies op maat. U kunt fijn zitten aan onze gezellige grote tafel. Op het presentatie scherm kunnen wij de ideeën direct aan u tonen. En natuurlijk niet te vergeten, onder het genot van een goed kopje koffie, thee of iets fris.

Kom langs en ervaar het zelf:

Queen@beds nodigt u van harte uit om inspiratie op te komen doen in onze nieuwe gezellige showroom in Naaldwijk.
Wij laten u hier graag voorbeelden zien van de diverse stijlen en opties waaruit u bij Queen@beds kunt kiezen. In onze showroom kunt u ook samen met onze experts kijken naar de ruime keuze aan mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan en wij het bed of de meubels voor uw ‘thuis’ van uw dromen met u samenstellen. Kom kijken en voelen. Ervaar zelf de kwaliteit, afwerking en het gebruiksgemak van de bedden, matrassen en meubelen van Queen@beds.

Vacatures van Queen@beds

Momenteel heeft Queen@beds geen vacatures open staan.