René Don Hoveniers

  • Bouw
  • 's-Gravenzande

Mogen we ons even voorstellen?

Liefde voor tuinen

René Don Hoveniers is al jaren een bekende naam in Westland en omstreken. Maar ook daarbuiten weten opdrachtgevers ons steeds vaker te vinden. Al meer dan veertig jaar zetten we onze kennis en liefde voor het vak in om mooie tuinen te creëren voor particulieren en zakelijke relaties. Iedere dag gaat ons vaste team van hoveniers aan de slag met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Waar externe specialisten nodig zijn, beschikken we over een eigen netwerk van betrouwbare toeleveranciers. Daarbij werken we met de allerbeste materialen, zodat uw tuin er jaren later nog steeds perfect uitziet.

Ontzorgen

Hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij ontzorgen wij u helemaal. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Want er komt veel kijken bij het aanleggen of onderhouden van een tuin. Met een goede voorbereiding, uitstekende begeleiding, de beste materialen en kennis van de nieuwste trends kunt u alles aan onze ervaren vakmensen overlaten.

Waarom René Don Hoveniers?

Waarom kiest u als klant eigenlijk voor René Don hoveniers? Hoe komt u tot die keuze? Wat vindt u belangrijk? Om dit in kaart te brengen, hebben we deze en andere vragen voorgelegd aan klanten waarvoor wij in 2017 de tuin hebben aangelegd. Wat zijn we trots op de resultaten! Want u koos voor ons vanwege het goede gevoel, het rake ontwerp van de tuin, het ontzorgen en de termijn waarop we konden starten met de aanleg. Hebben we uw verwachtingen waargemaakt? We zijn blij om te horen van wel. In drie woorden omschrijft u ons als betrouwbaar, professioneel en meedenkend. Meedenkend in het oplossen van moeilijkheden die zich gaandeweg het proces kunnen voordoen. Uw waardering geeft ons een fantastisch gevoel. Want daar doen we het voor. En nu? Natuurlijk kijken we altijd vooruit en willen we pionier zijn in ons vakgebied. We zijn dan ook druk bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën. 2018 belooft een mooi jaar te worden, vol met vernieuwingen . We houden u op de hoogte!

Maatschappelijk verantwoord

Als liefhebbers van alles wat groeit en bloeit gaan wij verantwoord om met de natuur. Daarom gebruiken we geen schadelijke materialen, chemische middelen hebben het veld geruimd voor biologische middelen en we bekijken altijd of materialen hergebruikt kunnen worden.

Vacatures van René Don Hoveniers

Momenteel heeft René Don Hoveniers geen vacatures open staan.