Revaho

 • Handel & Retail
 • Maasdijk

Kwaliteit sinds 1937

Waar water is in de glastuinbouw, daar is Revaho. Opgericht in 1937 is Revaho begonnen als installateur van regenleidingen. Tegenwoordig is Revaho importeur/groothandel en producent van een compleet assortiment in irrigatie producten in de breedste zin van het woord.

 

Netafim

In 2012 is Revaho volledig onderdeel geworden van de Netafim groep. Netafim is de wereldwijde marktleider in irrigatie oplossingen voor een duurzame toekomst. Binnen Netafim vormt Revaho samen met Netafim UK in Engeland, Netafim Duitsland en de activiteiten in o.a. Scandinavië en Centraal Europa de Geografische Business Unit (GBU) Noord Europa.  Als 100% dochteronderneming van de Netafim groep wordt er continu gewerkt aan het bereiken van synergiën en het delen van kennis en ervaring, zodat onze producten optimaal gebruikt kunnen worden.

Bedrijfsdoelen

Revaho stelt zich tot doel een totaal pakket aan hoogwaardige irrigatie oplossingen te leveren voor de agrarische sector en door middel van innovatie en kennisoverdracht te zorgen dat de oplossingen optimaal benut kunnen worden.

Revaho/Netafim heeft een omvangrijk deel van de productie van irrigatie oplossingen in eigen handen, hieronder vallen PE-buis, inline-druppelslangen, druppelaars en diverse accessoires. Daarnaast levert Revaho verscheidende A-merken in het totaalpakket waar o.a. sproeiers, filters, watermeters, afsluiters en terugslagkleppen deel van uit maken. Tenslotte levert Revaho eenvoudige hulpstukken van PVC en PE, ophangsystemen, lijmen enzovoorts. Ook voor deze minder in het oog springende producten geldt dat Revaho producten levert van hoge kwaliteit. Waar mogelijk worden verbeteringen of uitbreidingen aan bestaande producten doorgevoerd en nieuwe innovaties toegevoegd aan het assortiment. In irrigatie geldt immers ook; een totaal systeem is zo sterk als de zwakste schakel.

Revaho is betrokken bij voorlichting en onderzoek in binnen- en buitenland. Kwaliteitsproducten en innovatie alléén zijn niet voldoende voor een optimaal rendement voor de gebruiker. Ook kennis omtrent gebruik, onderhoud en opslag speelt een belangrijke rol. Revaho zorgt voor kennisoverdracht middels seminars, beurzen & evenementen , informatie materiaal en op open dagen.

Kwaliteit, innovatie en kennis: de drie pijlers van het Revaho succes!

Druppelbevloeiing

Eén van de specialismen van Revaho is het vervaardigen en leveren van op maat gemaakte, gemonteerde druppelsystemen. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen is gestart met de eigen productie van PE-slangen. Productielocatie Rucphen stelt Revaho instaat zwaardere normen en testprocedures te hanteren dan gebruikelijk, zodat de geproduceerde druppelsystemen jarenlang, probleemloos gebruikt kunnen worden, onder de meest extreme omstandigheden. Revaho werkt inmiddels met talloze automatische machines voor montage van de druppelsystemen en is hiermee de grootste ter wereld. Met recht kan gezegd worden dat Revaho koploper is op het gebied van druppelbevloeiing.

Onze visie

Onze visie is om als toonaangevend irrigatie bedrijf grootschalige toepassing van slimme irrigatie oplossingen te realiseren om schaarste van voedsel, water en land tegen te gaan.

Onze missie

Onze missie is om samen met onze partners optimale irrigatieoplossingen aan te bieden om zo een duurzame toekomst te waarborgen. We bieden als totaalleverancier innovatieve, eenvoudige en betrouwbare oplossingen. Onze teams zijn dé specialist op irrigatiegebied en bieden klanten de beste agronomische en technische ondersteuning om uitstekende resultaten en vertrouwen te garanderen.

Kernwaarden

 

Onze kernwaarden zijn onze leidraad bij de verwezenlijking van onze visie en missie. Ze zijn gedefinieerd en gevormd op basis van persoonlijke en organisatorische succesverhalen uit het hele bedrijf. Deze input toont de kracht van onze kernwaarde Partner for Success.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is altijd onderdeel van onze kernactiviteiten en is veel meer dan alleen een commitment. Het is wat we doen.

Milieubewust

Revaho is toegewijd aan de promotie van een duurzaam milieu door actief deel te nemen aan relevante fora en het ontwikkelen van producten en oplossingen die:

 • Watervervuiling en uitdroging verminderen;
 • Productiviteit van de grond verbeteren;
 • Kunstmest gebruik reduceren;
 • Voor irrigatie gebruik maken van gerecycled water;
 • Energiebesparende activiteiten ondersteunen;
 • Uitstoot van broeikasgassen tegen gaan;
 • Duurzame productiviteit bevorderen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Onze inzet voor maatschappelijke betrokkenheid uit zich door een breed scala van activiteiten waarin wij:

 • Vrijwillige educatieve projecten en activiteiten initiëren;
 • Bijdragen aan de Participatiewetgeving;
 • Duurzaam watergebruik projecten promoten;
 • Geavanceerde ‘agro-know-how’ en technologieën delen.

Duurzaam ondernemen

We promoten duurzaam ondernemen door een zakelijke aanpak waarin we:

 • Een hoog niveau van transparantie waarborgen;
 • De Global Reporting Initiative (GRI) principes volgen;
 • Vasthouden aan een uitgebreide zakelijke gedragscode;
 • Voldoen aan de hoogste internationale normen;
 • En compromisloze inzet voor het welzijn van onze medewerkers garanderen.

Vacatures van Revaho

Momenteel heeft Revaho geen vacatures open staan.