Rijgersberg M. C. R.

  • Bouw
  • Poeldijk

Meer over het bedrijf

Ondertussen zitten we al 5 jaar aan de Jupiter 56 te Poeldijk. Rijgersberg BV. is een constructiebedrijf bestaande uit ca. 14 werknemers die tezamen een diversiteit van producten voortbrengt. Wij doen dit vanaf de tekenenkamer tot en met de montage op de bouwplaats.

Voor het totale vakgebied geldt dat bij Rijgersberg BV. een groep deskundige mensen actief is met grote know how van alle normen en eisen binnen hun vakgebied. Of het nu om ontwerp, uitvoering of montage, de professionals van Rijgersberg zijn ter zake kundig.
Het gevraagde maatwerk van de klant wordt uitgewerkt met behulp van meest actuele 3-D tekenpakket. Na goedkeuring van het aangeleverde tekenwerk, worden de desbetreffende onderdelen gefabriceerd in onze goed geoutilleerde fabriek. De semigeautomatiseerde productieapparaten zorgen voor een hoge graad van perfectie. Na gereedmelding van de gefabriceerde onderdelen worden de onderdelen voorzien van de benodigde/gewenste conserveringen. Hiervoor hebben wij een jarenlange relatie opgebouwd met diverse conserveringsbedrijven.

Montage van het staalwerk kan als volgt plaatsvinden: – montage door de klant zelf – montage door Rijgersberg BV uitgevoerd door vakbekwame montageploegen uitgerust met complete werkbus. Indien u vragen en/of aanvragen heeft, neem contact met ons op via fax, brief of telefoon. Wij zullen graag uw (aan)vraag behandelen.

 

Vacatures van Rijgersberg M. C. R.

Momenteel heeft Rijgersberg M. C. R. geen vacatures open staan.