Royal Lemkes

  • Handel & Retail
  • Bleiswijk

ONS BEDRIJF

Royal Lemkes heeft een groen hart. We geloven in planten. Planten bieden een beter leven, een vitale business en ze leveren een duurzame bijdrage aan een groenere wereld. Bij alles wat we ondernemen streven we naar duurzame groei: van onze mensen, van onze relaties en van onze gezamenlijke business.

Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij en uitgegroeid tot een koninklijk bedrijf. We zijn Europees marktleider in het beleveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels. We helpen onze klanten om met planten hun doelstelling qua onderscheidend vermogen en rendement te verbeteren. Onze expertise ligt in planten en de connectie met de beste kwekers. We bieden daarbij een zeer efficiëntie Supply Chain en diverse andere diensten zoals Business intelligenceTrade MarketingReplenishment en Duurzaamheid.

Onze kernwaarden zitten diep geworteld in ons DNA. Betrouwbaarheid en Vakmanschap zijn ons bestaansrecht. Klantbetrokkenheid is belangrijk om samen naar oplossingen en kansen te zoeken. Leiderschap staat voor onze ambitie om het verschil te maken, waarbij we altijd de Verbinding zoeken met elkaar, onze partners en de wereld om ons heen.

Vacatures van Royal Lemkes

Momenteel heeft Royal Lemkes geen vacatures open staan.