Smiemans Projecten B.V.

  • Techniek/Industrie
  • Kwintsheul

SMIEMANS PROJECTEN

Bouwer van innovatieve en inspirerende tuincentra en andere glasconstructies.

Smiemans Projecten is al bijna 45 jaar de betrouwbare, flexibele partner voor het bouwen van kwalitatieve en innovatieve glasconstructies. Dit familiebedrijf heeft zijn goede naam te danken aan zijn rijke geschiedenis van spraakmakende en functionele gebouwen, zoals voor de Floriade en World EXPO. Een bedrijf dat al vele jaren de aandacht trekt met haar speciale ontwerpen, waarbij we gebruik maken van de “HighLight” boogkas en andere systemen.

Versterking team

Onlangs is het project management team versterkt met Dries Jansen en Ferry Breugem, beiden hebben jarenlange ervaring in de tuincentra branche. Daarnaast zijn er ook drie werkvoorbereiders/ uitvoerders toegetreden die allemaal gespecialiseerd zijn in het opzetten, uitwerken en realiseren van tuincentra. Hiermee is de capaciteit en kwaliteit enorm toegenomen.

Knowledge based bouwer

De belangrijkste expertise, zoals project engineering en project management, hebben we dus in eigen huis. Daarnaast werken we samen met vaste en betrouwbare partners , gespecialiseerde staalbedrijven voor ieder gewenste specialisme in ronde -, parabool-, vakwerk-, of IPE staal/koud gewalste profielen. Met dit uitgebreide netwerk en onze interne kennis en expertise realiseren wij op hoog niveau efficiënte constructies.

Kiest u voor Smiemans Projecten, dan kiest u voor kwalitatieve en functionele (kas-)constructies. Innovatie is onze kracht; daar zijn we permanent mee bezig.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Hier kunt u onze algemene brochure downloaden (pdf)

EdenParks

EdenParks is een onderdeel van Smiemans. Deze afdeling is gespecialiseerd in hoogwaardige, bijzondere glazen constructies. Voor exclusieve projecten die de juiste expertise van ons verwachten én krijgen! U kunt terecht voor advies, ontwerp en bouw waarbij uw wensen centraal staan. Met al diverse Koninklijke projecten op onze naam bent u bij ons aan het juiste adres

Vacatures van Smiemans Projecten B.V.

Momenteel heeft Smiemans Projecten B.V. geen vacatures open staan.