Snijpunt BV

  • Handel & Retail
  • De Lier

Over ons

 

Wij zijn Snijpunt, specialist in halffabricaat groenten voor groentesnijbedrijven, foodservice leveranciers, cateraars, saladeproducenten en maaltijdfabrikanten. Dagelijks voorzien wij onze klanten van een passend assortiment verse groenten die op maat gesneden zijn voor verdere bewerkingen.

Voor onze klanten zijn we zowel leverancier als partner. Kwaliteit van het product staat hierbij voorop. Maar we dienen ook graag als kenniscentrum wanneer onze klanten hun voordeel doen met onze kennis en ervaring. Vooral over ons voornaamste product paprika willen we u graag informeren en adviseren betreft houdbaarheid, versheid, mogelijkheden en vernieuwingen van het product. Snijpunt is in 1998 opgericht vanuit een paprikateeltbedrijf en kent de markt dus als geen ander. Maar ook voor vragen over andere groenten of snijoplossingen kunt u natuurlijk bij ons terecht. We denken graag met u mee over een passende invulling van uw vraag.

Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan centraal binnen ons bedrijf. Dit is terug te zien in onze kernwaarden en onze beloftenDe basis van waaruit wij elke dag ons best doen het maximale uit onze producten en diensten te halen.

Vacatures van Snijpunt BV

Momenteel heeft Snijpunt BV geen vacatures open staan.