Sorma Benelux B.V.

  • Handel & Retail
  • 's-Gravenzande

Sorma Benelux B.V. (voorheen Freshpack Handling Systems) is sinds 2002 actief op het gebied van ontwerp, productie, verkoop, installatie en service van machines, systemen en materialen voor de verpakking en verwerking van AGF (aardappelen, groente en fruit) producten.

In 2003 is er een partnerschap ontstaan met de Italiaanse Sorma Groep. De Sorma Groep is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van verpakken en verwerken van AGF producten.
Door deze integratie is Sorma Benelux tegelijkertijd fabrikant, leverancier en service partner van de veelal in eigen beheer vervaardigde verpakkings- en verwerkingsmachines en verpakkingsmaterialen.

Het feit dat zowel commercieel als technisch de medewerkers van Sorma Benelux jarenlang ervaring hebben binnen de AGF sector, maakt dat de klanten direct, accuraat en vakkundig worden geholpen.

Door de veelal seriematige bouw en productie van onze standaard-machines en standaard-verpakkingsmaterialen in Italië, is Sorma Benelux in staat korte levertijden te realiseren. Daarnaast zorgt een groot onderdelenmagazijn in ‘s-Gravenzande er voor dat benodigde onderdelen snel geleverd kunnen worden.
De AGF markt bestaat voor Sorma Benelux o.a. uit individuele telers/verpakkers, telersverenigingen, exporteurs, importeurs, verpakkingsbedrijven enz.

Vacatures van Sorma Benelux B.V.

Momenteel heeft Sorma Benelux B.V. geen vacatures open staan.