Spots Hoveniers

  • Bouw
  • De Lier

Het aan laten leggen van een tuin is een investering in uw tuinplezier. Van een goed aangelegde tuin kunt u 20 tot 30 jaar genieten. Daarom maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zodat u verzekerd bent van een goede investering.

EEN VAST AANSPREEKPUNT

Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom krijgt u een vast aanspreekpunt. Tijdens de aanleg vindt er regelmatig overleg plaats over de werkzaamheden. Hierdoor blijft u op de hoogte van de vorderingen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na de uitvoering van de grove werkzaamheden zoals het bestraten en het plaatsen van schuttingen volgt de verlichting en beplanting. We plaatsen de zorgvuldig geselecteerde planten, struiken en bomen volgens het ontwerp.

Zodra de tuinaanleg klaar is volgt de oplevering. We lopen samen met u door de tuin om te controleren of het eindresultaat voldoet aan uw wensen. U krijgt enkele onderhoudstips en indien gewenst kunt u deelnemen aan onsĀ onderhoudsplan. Het genieten kan beginnen!

VASTE GEZICHTEN TIJDENS DE TUINAANLEG

Het ontwerp en de offerte zijn akkoord, dus we gaan de tuinaanleg inplannen. We bestellen de benodigde materialen zoals tegels en schuttingen en bereiden het project voor.
Op de afgesproken dag komt uw vaste ploeg om te starten met de grondwerkzaamheden. Dit vormt de basis voor de aanleg van de tuin.

Vacatures van Spots Hoveniers

Momenteel heeft Spots Hoveniers geen vacatures open staan.