SQ Flora

  • Handel & Retail
  • Honselersdijk

Bij SQ Flora willen we u van dienst zijn volgens de hoogst mogelijke normen. Wij geloven dat de sleutel om dit te doen is door onze klanten echt te kennen en te weten wat ze willen . Daarom nemen we de tijd om uw marktvraag te begrijpen, zodat we kansen beter kunnen identificeren.Door de digitalisering van de bloemenmarkt hebben veel exportbedrijven dezelfde bronnen gebruikt om via online winkels identieke producten aan hun klanten aan te bieden. Dit is waar SQ Flora anders is.
Oprichter Robert Quak heeft een schat aan ervaring in het inkopen van bloemen en het aangaan van relaties met bekende, betrouwbare en hoogwaardige kwekers in Nederland, evenals in Kenia.

“Fresherbloemen rechtstreeks van de boerderijen”
SQ Flora gelooft dat een van de grootste kansen ligt in de inefficiëntie van de steeds belangrijker wordende supply-chain. Door het te optimaliseren, kunnen we u rechtstreeks vanaf de boerderijen versere bloemen aanbieden . Deze innovatieve aanpak, gekoppeld aan hoge niveaus van ftransparency en onze loyaliteit aan zowel u als de telers, betekent dat wij directe ondersteuning en gespecialiseerde marktkennis kunnen bieden. Het resultaat? Zeer tevreden klanten.

Onze missie
Export een breed scala aan bloemen via de kortst mogelijke supply-chain; verbouwd of direct afkomstig van een geselecteerde groep van ’s werelds beste telers.

Wat we doen
SQ Flora exporteert bloemen over de hele wereld. Onze klanten zijn onder meer retailers, groothandelaren, organisatoren van evenementen en wedding planners. We ondersteunen onze klanten op de best mogelijke manier door de volgende diensten aan te bieden:

One-stop-shop
met een wereldwijde selectieUw platform om de beste bloemen te vinden van zorgvuldig geselecteerde telers in Nederland en Kenia.

Categorie management
Categorieplannen op maat van uw specifieke doelklant om uw bloemencategorie-inkomsten per m2 te optimaliseren.

Bron voor uw evenementen
Vaste prijzen voor toekomstige gelegenheden (bruiloften, evenementen, enz.)

Bestuurlijke efficiëntie
Consolidatie voor de mooiste bloemen die Kenia te bieden heeft in slechts één set documenten.

Vacatures van SQ Flora

Momenteel heeft SQ Flora geen vacatures open staan.